حسین حاجیان فر

کارشناس ارشد تغذیه


کتاب

کتاب

کتاب جدید

اطلاعیه

ارسال پیــام

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :

آخرین پیامهای ارسال شده کاربران

پیــام : ممنون ازمحبت هاتون و پاسخ گویی تون!


پیــام : با عرض سلام وادب از باسخ كويي شما بسياربسيارسباس كذارم شمالطف بزركي به من كردين .


پیــام : بسیار سپاسگذارم از اینکه جواب سوالات رو سریع میدین


پیــام : سلام اگر ممکنه برنامه هفتیگ تون رو اعلام بفرمایید با سپاس


پیــام : باسلام اقای دکتر کاربر43185326هستم.خواهش میکنم جوابمو بدین.خیلی احتیاج دارم.ممنون و متشکرم.


پیــام : سلام وعرض ادب.ممنون که پاسخ سوالات رو میدین.تشکر.


پیــام : با عرض سلام و احترام گروه جوان ایرانی برای تکمیل کادر تحریریه از شما دعوت به همکاری می نماید. مجله جوان ایرانی در حدود یک سال پیش کلید خورد و تا کنون 9 شماره از آن منتشر شده. چند ماه پیش برای تقویت کادر و همچنین ارتقاء سطح کیفی کار مدتی کار را به تعلیق در آوردیم. در همان مدت کوتاه جوان ایرانی در بین کاربران اینترنت مخاطبین زیادی را جذب خود کرد. از آنجا که جوان ایرانی اولین و تنها مجله جامع الکترونیکی ایران می باشد ما سعی داریم تا بهترین مجله را آماده و منتشر کنیم. مجله جوان ایرانی با مطالبی در زمینه های : دینی.اخبار.فناوری اطلاعات.سینما.موسیقی.پزشکی. روانشناسی. ترانه. کودک و نوجوان. ورزش و ... منتشر می شود که هر بخش تحت نظر متخصص در همان موضوع مدیریت می شود. کادر جوان ایرانی در حال حاضر از حدود بیست نفر افراد تحصیلکرده و متخصص در زمینه های مختلف تشکیل شده و تمامی فعالیت های این گروه به صورت افتخاری می باشد. از شما در خواست داریم در صورت امکان دعوت ما را بپذیرید و به ما بپیوندید باشد تا با همکاری شما بتوانیم مجله ای متفاوت را به ایرانیان عرضه کنیم. همکاری با شما باعث افتخار ماست. با تشکر محسن جاویدی


پیــام : سلام دکتر جان واقعا از شما ممنونم که برای ما ها وقتون رو میزارید امیدوارم همیشه سرزنده و سلامت باشید


ISI مقالاتصفحه اصلیپیامهای کاربرانسوالات پزشکیمطالب و مقالاتلیست جایگزینمروری کوتاه در تاريخ بارکنترل و نظارت بر مواد غذا