حسین حاجیان فر

کارشناس ارشد تغذیه


کتاب

کتاب

کتاب جدید

اطلاعیه

ویتامین E

این ویتامین که محلول در چربی است در سال 1922 شناخته شده و به صورت های مختلف در طبیعت وجود داشته که فراوانترین آن آلفاتوکوفرول می باشد.این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن کاربرد دارد و نسبت به حرارت معمولا" مقاوم است اما در سرخ کردن و مقابل نور خورشید اکسید می شود ودر محیط های قلیایی ناپایدار است و آهن و کلسیم و سرب آنرا از بین می برند.

همچنین فریز کردن هم باعث از بین رفتن آن می شود و جذب آن از طریق جذب چربی می باشد. منابع آن دانه های روغنی به خصوص روغن جوانه گندم می باشد. بادام زمینی ،زیتون و روغن ماهی نیز از منابع دیگرآن است .کمبود این ویتامین ناشی از سوء جذب آن می باشد و عواملی مثل مقدار مصرف اسید های چرب غیر اشباع بر روی نیاز به این ویتامین اثر داردو علائم کمبود آن شامل رنجوری عصبی محیطی و اختلال در سیستم عصبی عضلانی و عروقی است. کمبود آن می تواند باعث ایجاد آترواسکلروسیس و شروع بیماریهای قلبی عروقی گردد. مقدار مصرف در کودکان 6 تا 7 میلی گرم می باشد.


آدرس مطب : خیابان طیب مجتمع مهتاب 8 طبقه 3
تلفن : 32236110 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ISI مقالاتصفحه اصلیپیامهای کاربرانسوالات پزشکیمطالب و مقالاتلیست جایگزینمروری کوتاه در تاريخ بارکنترل و نظارت بر مواد غذا