حسین حاجیان فر

کارشناس ارشد تغذیه


کتاب

کتاب

کتاب جدید

اطلاعیه

ویتامین ب 2

ویتامین B2 (ریبوفلاوین)
از دیگر ویتامین های محلول در آب این ویتامین می باشد که در سال 1932 از مخمر استخراج شده و در سال 1935 سنتز شد. در فرم جامد زردرنگ بوده و در PH 7 در آب خیلی کم محلول است و در بالای 10 و زیر 1 کاملا" محلول می باشد .

به حرارت و اکسیداسیون مقاوم است اما نسبت به نور و محیط قلیا حساس می باشد. جذب آن به صورت فعال با سدیم صورت می گیرد .در واکنش های اکسیداسیون و احیا شرکت دارد باعث فعال شدن B6 می شودو در سنتز گلیکوژن و سوختن اسیدهای چرب و تولید انرژی نقش دارد.

علائم کمبود آن شامل :

بروز زخم گوشه لب یا شیلوز التهاب گوشه ای مخاط دهان با ترک پوستی در زاویه دهان و چین های بین لب و بینی زبان ارغوانی واختلالات گوارشی ترس از نور ریزش اشک و احساس وجود شن در چشم می باشد و از دیگر عوارض کمبود آن بی اشتهایی نیز می باشد.

بهترین منابع غذایی آن فراورده های لبنی مثل شیر و پنیر می باشد همچنین مقداری در تخم مرغ ، گوشت ، دل و جگر وسبزیجات نیز یافت می گردد. از خصوصیات این ویتامین حساس بودن آن به نور می باشد.


آدرس مطب : خیابان طیب مجتمع مهتاب 8 طبقه 3
تلفن : 32236110 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ISI مقالاتصفحه اصلیپیامهای کاربرانسوالات پزشکیمطالب و مقالاتلیست جایگزینمروری کوتاه در تاريخ بارکنترل و نظارت بر مواد غذا