حسین حاجیان فر

کارشناس ارشد تغذیه


کتاب

کتاب

کتاب جدید

اطلاعیه

برخی نکات مهم در تهیه و نگهداری مواد غذایی

در صورتی که می خواهید غذای پخته شده و سرد شده در یخچال را استفاده کنید باید به مدت 10 دقیقه قبل از مصرف آنرا بجوشانید.
سعی کنید از نگهداری غذای پخته شده و خام در یک ظرف و یا وسایل یکسان اجتناب نمایید.

نگهداری مواد پخته شده باید یا کاملا" سرد و یا کاملا" داغ در حرارت بالای 70 درجه صورت گیرد.
در هنگام استفاده از غذاهای کنسروی باید قبل از مصرف جهت از بین بردن سم بوتولیسم جوشانده شده و پس از باز کردن سریع مصرف گردد.

ظروف حاوی کشک به علت احتمال وجود بوتولیسم لازم است به مدت 20 دقیقه جوشانده شود.
برای پختن سبزیها و میوه هایی که دارای ویتامین C هستند بهتر است ابتدا آب را جوش کرده سپس در آن حرارت دهیم .

نحوه ضدعفونی کردن سبزیجات به این صورت است که ابتدا توسط آب و مقداری نمک گل و لای آن ها را گرفته و بعد با 2 قاشق محلول پرکلرین در 20 لیتر آب آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه نگهداشته و سپس با آب تمیز بشویید.

در صورتی که سیب زمینی سبز شده و یا جوانه زده باشد نباید مورد استفاده قرار گیرد و یا پوست آن با ضخامت زیاد جدا گردد.
گوشت سالم دارای رنگ قرمز با درخشندگی خاص و قابل ارتجاع می باشد.

تخم مرغ تازه و سالم در ظرف آب در ته ظرف قرار می گیرد.
به دلیل آنکه در سفر حج مصرف زیاد نوشابه احتمال التهاب معده را در زائران به دنبال دارد توصیه می شود در صورت مصرف گاز آن گرفته شود و یا از دوغ به عنوان جایگزین آن استفاده گردد...


آدرس مطب : خیابان طیب مجتمع مهتاب 8 طبقه 3
تلفن : 32236110 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ISI مقالاتصفحه اصلیپیامهای کاربرانسوالات پزشکیمطالب و مقالاتلیست جایگزینمروری کوتاه در تاريخ بارکنترل و نظارت بر مواد غذا